MSE Optika, a gödöllői belvárosi napokon

A Belvárosi Napok nemes célja, hogy egészségünk megóvására hívja fel a figyelmet.

Ehhez idén a mi kis csapatunk, az MSE Optika is csatlakozik.

vágott

Napjainkban tetemes időt töltünk különböző kék fényt kibocsájtó elektromos „kütyük” (mobiltelefon, monitor, laptop…stb) előtt. Ezek jelentősen megterhelik szemünket.Az éleslátás és a szem egészségének megőrzése érdekében helyszíni szűréseket végzünkA Művészetek Házában látásélesség ellenőrzésen és zöldhályog szűrésen lehet majd ingyenesen részt venni. Mi ezzel szeretnénk az egészség megőrzéshez hozzájárulni!

 Egyre többen tapasztaljuk a következő tüneteket, jellemzően a nap végére:Napjainkban tetemes időt töltünk különböző kék fényt kibocsájtó elektromos „kütyük” (mobiltelefon, monitor, laptop…stb) előtt. Ezek jelentősen megterhelik szemünket.Az éleslátás és a szem egészségének megőrzése érdekében helyszíni szűréseket végzünk. A Művészetek Házában látásélesség ellenőrzésen és zöldhályog szűrésen lehet majd ingyenesen részt venni. Mi ezzel szeretnénk az egészség megőrzéshez hozzájárulni!

-bepirosodott szemek, szemirritáció

-szemszárazság, könnyezés

-homályosabb látás

-szemfáradtság, hát, nyak, vállak fájdalma

-fejfájás

Ezek hátterében két fő ok áll:

1.     Az egyik az úgynevezett magasenregiájú látható kék fény, mivel az LCD és LED számítógépek, okostelefonok, TV képernyők ilyen fényt bocsájtanak ki.

2.     A másik probléma a rendszeres és folyamatos közelre nézés. Szemünk úgy van megalkotva, hogy távolra nézéskor lazulnak el a belső izmai, ekkor pihen(ne). Na, de mikor? Amikor egész nap az elektromos „kütyük” bűvkörében élünk…

 

Mindkét problémára tudunk megoldást nyújtani!

A Hoya szemüveglencse gyártó professzionális BlueControl felületkezeléssel ellátott lencséi szűrik a fáradtságot okozó káros sugárzást.

A belvárosi napokon az MSE Optika szűrőpontján, és az optikánk  BlueControl standján megkaphatja a 25%-os kedvezményre jogosító kupont, amit szeptember hónapban kékfényt szűrő lencsére lehet beváltani egy ingyenes teljeskörű látásvizsgálattal együtt, az MSE Optikában.

 

Szeptember 7.-én, szombaton a Művészetek Házában …. órakor szemész főorvosunk tart előadást:

A látásról szabadon- interaktív beszélgetés Dr Elek Ilonával.

Várunk ide kicsiket és nagyokat, kicsi és nagy szemészeti problémával, beszélgessünk kötetlenül! (gyermekszemészet, szembetegségek, látásproblémák, minden téma lehet)

 

Óvja szeme egészségét! Jöjjön el az ingyenes szűrésre, regisztráljon az ingyenes látásvizsgálatra! Kérjen tanácsot Dr Elek Ilonától!Várjuk a Belvárosi napokon!

 

Teljeskörű látásvizsgálat: szemüvegfelírás személyre szabottan, kontaktlencse alkalmassági vizsgálat, szürke-, zöldhályogszűrés, szemfenék vizsgálat, szemizomegyensúly vizsgálat polateszttel… Mindez elérhető az MSE Optikában!

Várjuk szeretettel!

A szemvizsgálathoz előjegyzés szükséges.

Bejelentkezés: 28/417-367

MSE Optika…hogy tisztán lásson!