Október a látás hónapja

Október a látás hónapja Már sokan várják, idén vajon milyen kedvezményekre számíthatnak nálunk, a látás hónapja alkalmából. Hiszen évről-évre extra kedvezményekkel várjuk kedves Vásárlóinkat októberben. Idén is érdemes most csináltatni szemüveget! Akcióink: Ingyenes szemvizsgálat! Multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel! Az év legnagyobb akciója multifokális lencsékre!

látáshónapja 2014 fotó

Multifokális szemüveget szeretne, de fél a megszokásától? Nálunk a megoldás: Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, és olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra. E kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. Boltunkban visuReal videocentírozóval mindez könnyen megoldható. A műszer segítségével fényképeket és videókat készítünk Önről a kiválasztott szemüvegkeretekben. Életszerűen, és teljesen valósághűen a bemutatjuk, hogy a készülő szemüvegben milyen vastag lesz a lencse, a különböző vékonyítások mellet.

Számítógépen megmutatjuk, hogy milyen lenne a szemüveg színezett lencsével, vagy mennyit jelent egy jó tükröződésmentesítés a lencse felszínén. Így gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás! És ez nem minden! A számítógép és kamera kombinációjából álló videocentírozó lehetővé teszi a szemvizsgálat során a gyors, tizedmilliméter pontossággal történő mérést. Ahhoz, hogy a legnagyobb viselési kényelmet érjük el szemüvegében, pontos szemvizsgálatra és a szemüveglencse pontos becsiszolására egyformán szükség van. A szem pupillája elé kell, hogy kerüljön a szemüveglencse fókuszpontja.

Ennek meghatározását a legtöbb látszerész üzletben kézi feljelöléssel végzik. Nálunk mindez rendkívül precíz, számítógépes programmal történik, a hibalehetőség kizárásával. Ez a pontosság különösen fontos a multifokális (progresszív), vagy a vékonyított szemüveglencsék esetében. Sok hozzánk betérő, kedves vásárlónktól halljuk, hogy nem mer multifokális lencsét vásárolni, mert azt hallotta, hogy nehéz, vagy nem is lehet megszokni. Az ilyen problémák hátterében általában a rosszul elkészített szemüveg áll. Videocentírozó berendezéssel a hibalehetőségek szinte nullára csökkennek. Technikai fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy az elkészített szemüveg Önnek kiváló látásminőséget, gyors megszokást és hosszú évekig tartó, kényelmes viseletet biztosítson. A szemvizsgálat nálunk ingyenes, tartalmazza a szemüveg felírását, szemfenékvizsgálatot, és a szürke illetve zöldhályogszűrést is. Kedvező akciók, és maximális készítési pontosság, csúcstechnológiával: 2 ok, hogy miért is minket válasszon! Nagy szeretettel és sok-sok év szakmai tapasztalatával várjuk, hogy igazán tökéletes szemüvege lehessen.

Bejelentkezés szemvizsgálatra

MSE Optika
Gödöllő, Petőfi tér 3. Tel: +36 28 417 367